Home

Activiteiten

Sponsors

Bestuur

Word lid!

Aanmelden activiteit

 
         
  Wat is Foreas Alumni Wie is Foreas Alumni

 
       
  Foreas Alumni is het netwerk van, en voor, oud studenten van de opleiding Vastgoed & Makelaardij, Fontys Hogescholen te Eindhoven. In 2010 is de alumnivereniging is opgericht, in nauwe samenwerking met de Fontys Hogescholen. Inmiddels heeft de vereniging ruim 100 leden. De leden van Foreas Alumni zijn allen werkzaam in de vastgoedbranche of een hieraan gerelateerde branche. Hierbij kan gedacht worden aan onder andere woningcorporaties, gemeentelijke overheden, (bedrijfs)makelaars, projectontwikkelaars en (institutionele) beleggers etc. Het doel van onze vereniging is enerzijds kennisdeling en anderzijds het ontmoeten van ‘vakgenoten’. In dat kader proberen we bij elke activiteit een interessant en actueel onderwerp te bespreken gerelateerd aan de vastgoedbranche.

Commissies

Verschillende commissies geven invulling aan al de activiteiten die door Foreas Alumni worden georganiseerd. Aan de rechterzijde is te zien wie verantwoordelijk is voor welke commissie.

Word bestuurlijk actief

Een vereniging staat of valt met de bereidwilligheid van leden om iets te organiseren. Wil jij een bepaald evenement organiseren of wil je het bestuur ondersteunen? Laat ons dit weten en stuur ons een e-mail!

 

 

Vera Schipper
Voorzitter
Voorzitter@ForeasAlumni.nl
   
Maarten Hazeu
Secretaris
Secretariaat@ForeasAlumni.nl

Valerie Grasmeijer
Penningmeester
Financien@ForeasAlumni.nl
Jan Bosmans
Sponsoring
Sponsoring@ForeasAlumni.nl

Jeroen van Mensvoort
PR

PR@ForeasAlumni.nl
Sjoerd van Nieuwburg
Activiteiten

Activiteiten@ForeasAlumni.nl
  Colin Heinze
Activiteiten
Activiteiten@ForeasAlumni.nl
Maud van Vlerken
Algemene Zaken